Het voorkomen en beperken van ongevallen en incidenten met en zonder schade, waar en wanneer dan ook.
Voorkomen en beperken van incidenten

Partners & Ambassadeurs (Sponsor)

Partnership

Als sponsor steun je de activiteiten van de Stichting Nederlands Veiligheidsinstituut / NLVI / NL Safety-Expo. Je levert hiermee een bijdrage aan een veilige samenleving. Het NLVI steunt promotionele activiteiten van haar sponsors op sociale media, beurzen, congressen en eigen evenementen zoals de Small Safety Events. Wij verzenden minimaal 6 nieuwsbrieven per jaar via ons persoonlijk mailbestand en via LinkedIn waarmee we meer dan 93% van de Arbo professionals bereiken.

NLVI Netwerken

De Stichting Nederlands Veiligheidsinstituut – NLVI heeft een netwerk van > 14.070 LinkedIn Arbo connecties en een direct mailbestand van > 8.200 Arbo gerelateerde contacten.

Mede door haar aansprekende maatschappelijke doelstellingen voor arbeidsveiligheid zowel op als buiten de werkplek is het NLVI als onafhankelijke, non-profit organisatie de aangewezen organisatie voor promotie activiteiten van uw bedrijf of organisatie.

De NL.SAFETY-EXPO: Platform voor ALLE Arbo professionals

De keten van arbeidsveiligheid wordt gevormd door; de fabrikant, leverancier, adviseur, gebruiker en handhaver. Het NLVI biedt met o.a. de Safety-Expo een podium voor allen. Wij informeren, raadplegen, verbinden alle partijen in de keten en wisselen op attractieve wijze inzichten, kennis en kunde uit. Binnen de keten beschikken wij over enorm veel kennis en expertise die wij sturen en verspreiden. De Safety-Expo is tijdens werkdagen geopend en GRATIS toegankelijk.

Gebruik NLVI netwerken

Het zeer ruime NLVI Arbo netwerk is belangrijk voor het delen van ontwikkelingen in Arboland. Via het NLVI netwerk promoten wij onze partners, producten, diensten en inzichten. 

De logo's van de NLVI Ambassadeurs & Partners worden met link vermeld op onze website.

NLVI doel:


Algemeen doel: Voorkomen en beperken van ongevallen en incidenten met en zonder schade, waar en wanneer dan ook.

Specifiek doel: Het realiseren van een permanent GRATIS TOEGANKELIJK belevings- en expositiecentrum, SAFETY-EXPO, met een ruim aanbod van realistische leer- en trainingsmogelijkheden voor onszelf, voor onze kinderen, voor de samenleving, dus voor iedereen. Dagelijks tijdens werkdagen geopend.

Denk-, help-, bouw- en werk mee aan de NL.Safety-Expo

Met uw privé of zakelijke donatie draag je bij aan een veilige samenleving. U steunt ons en wij steunen U met promotionele activiteiten op onze eigen NLVI Safety-Expo, sociale media, beurzen, congressen en eigen evenementen zoals de Small Safety Events en (bijna) wekelijks Bijpraten&Updaten op vrijdag..  

Voordelen NLVI Ambassadeur of Partner*

 • Gratis toegang
 • Aantal bezoekers ca. 8.000 per jaar
 • Vermelding op Expo en Website
 • Delen van posts op LinkedIn
 • Pitch mogelijkheid
 • Product presentatie op de Expo*
 • Expositieruimte op de Expo* (per 2mtr)
 • Gebruik Expo faciliteiten (op aanvraag)
 • Dagelijks toegankelijk
 • Promotie mogelijkheden
 • vraag verdere opties aan
 • Download sponsor overeenkomst

Samenwerken, ja graag.

Wij staan open voor samenwerking met organisaties die VEILIG WERKEN hoog in het vaandel hebben staan en dit door samenwerking willen optimaliseren.

PARTNER MP4


NLVI Ambassadeurs

Exclusieve Expo-Partners

Ontmoet de Exclusieve Expo-Partners in Harderwijk, ervaar de producten en laat je verder informeren.


AANKOMENDE ACTIVITEITEN

Bekijk alle activiteiten

ONZE SAMENWERKENDE PARTNERS & MASTERS

NLVI partners presenteren zich tijdens diverse NLVI activiteiten zoals, de Small Safety Events, website, beursdeelname en andere publieke bijeenkomsten.
NLVI masters zijn actief betrokken bij de verdiepende Safety Special trainingen. Partners en Masters genieten van de voordelen van het NLVI netwerk (LinkedIn en Mailservice).
CONTACT OPNEMEN
Aanspreekpunt: 
de heer Gilles van Zweeden

Kantoor adres:
Hongerlandsedijk 280
3201 LW Spijkenisse

Telefoonnummer : 06-22850102
Email sturen : info@nlvi.nl

BTWnr: 8555.61.075.B01
Bankrekeningnummer: NL22 INGB 0007 0620 97
Kamer van Koophandelnummer: 64194892.
© 2024 NLVI.nl - Webdesign door Dunico
menuarrow-left