Het voorkomen en beperken van ongevallen en incidenten met en zonder schade, waar en wanneer dan ook.
Voorkomen en beperken van incidenten

Partners

Partnership

Als partner steun je het NLVI en haar activiteiten. Als partner lever je hiermee een bijdragen aan een veilige samenleving. Het NLVI steunt promotionele activiteiten van haar partners op sociale media, beurzen, congressen en eigen evenementen zoals de Small Safety Events. Wij verzenden minimaal 6 nieuwsbrieven per jaar via ons persoonlijk mailbestand van gemiddeld 8.000 persoonlijke mailadressen van Arbo professionals. Wij delen de publicaties van partners op LinkedIn waarmee we meer dan 13.000 Arbo volgers bereiken.

NLVI Netwerken

De Stichting Nederlands Veiligheidsinstituut – NLVI heeft een netwerk van > 13.000 LinkedIn connecties en een direct mailbestand van > 8.000 Arbo gerelateerde contacten. Hiermee bereiken we meer dan 93% van alle Nederlandse Arbo professionals.

Mede door haar aansprekende maatschappelijke doelstellingen voor arbeidsveiligheid zowel op als buiten de werkplek is het NLVI als onafhankelijke, non-profit organisatie de aangewezen organisatie voor promotie activiteiten van uw bedrijf of organisatie.

NLVI missie: Platform voor ALLE Arbo professionals

De keten van arbeidsveiligheid wordt gevormd door; de fabrikant, leverancier, adviseur, gebruiker en handhaver. Het NLVI biedt een podium voor allen. Wij informeren, raadplegen, verbinden alle partijen in de keten en wisselen op attractieve wijze inzichten, kennis en kunde uit. Binnen de keten beschikken wij over enorm veel kennis en expertise die wij sturen en verspreiden.

Gebruik NLVI netwerken

Het zeer ruime NLVI Arbo netwerk is belangrijk voor het delen van ontwikkelingen in Arboland. Via het NLVI netwerk promoten wij onze partners, producten, diensten en inzichten. 

Alle partner logo’s worden met link vermeld op onze website.

NLVI doel:


Algemeen doel: Voorkomen en beperken van ongevallen en incidenten met en zonder schade, waar en wanneer dan ook.

Specifiek doel: Het realiseren van een Veiligheidsland, met een ruim aanbod van realistische leer- en trainingsmogelijkheden voor onszelf, voor onze kinderen, voor de samenleving, dus voor iedereen.

Steun het NLVI

Met uw zakelijke donatie draag je als partner van het NLVI bij aan een veilige samenleving. U steunt ons en wij steunen U met promotionele activiteiten op sociale media, beurzen, congressen en eigen evenementen zoals de Small Safety Events.  

Steun veiligheidsland

NLVI partners hebben de mogelijkheid om in VEILIGHEIDSLAND een object te adopteren.


Onze zakelijke partners, met link naar bedrijfswebsite

Evenementpartners


Aqua Nederland

AANKOMENDE ACTIVITEITEN

Bekijk alle activiteiten

ONZE SAMENWERKENDE PARTNERS & MASTERS

NLVI partners presenteren zich tijdens diverse NLVI activiteiten zoals, de Small Safety Events, website, beursdeelname en andere publieke bijeenkomsten.
NLVI masters zijn actief betrokken bij de verdiepende Safety Special trainingen. Partners en Masters genieten van de voordelen van het NLVI netwerk (LinkedIn en Mailservice).
CONTACT OPNEMEN
Aanspreekpunt: 
de heer Gilles van Zweeden

Kantoor adres:
Hongerlandsedijk 280
3201 LW Spijkenisse

Telefoonnummer : 06-22850102
Email sturen : info@nlvi.nl

BTWnr: 8555.61.075.B01
Bankrekeningnummer: NL22 INGB 0007 0620 97
Kamer van Koophandelnummer: 64194892.
© 2022 NLVI.nl - Webdesign door
Dunico
menuarrow-right