Het voorkomen en beperken van ongevallen en incidenten met en zonder schade, waar en wanneer dan ook.
Voorkomen en beperken van incidenten

Detachering

Wat is eigenlijk het verschil tussen detacheren en uitzenden?

Voor de goede orde het NLVI doet geen van beide. Je kan bij ons wel terecht voor specialistische hulp of advies. Voor ondersteuning in allerlei veiligheidsvraagstukken, training en opleiding beschikt het NLVI over gespecialiseerde partners en een ruim netwerk van Arbo professionals.

Voor ondersteuning in allerlei veiligheidsvraagstukken, training en opleiding kan het NLVI diverse Arbo professionals inzetten. 

Op dit moment zijn er diverse collega’s beschikbaar:

Henk Zeegelaar


Zeer ervaren management consultant ICT met inhoudelijke arbeidsveiligheidskennis (MVK - Apply Opleidingen) en ervaring. Sterk in het oplossen van managementvraagstukken op het gebied van Health & Safety.

Credo: Er zijn altijd verbetermogelijkheden in bestaande situaties.

Gecertificeerd Microsoft Trainer, deskundig in kennisoverdracht tijdens gebruikerstrainingen. Ideale bruggenbouwer die zeer goed in staat is de wensen van het management en werkvloer te vertalen naar toekomstbestendige oplossingen.

Sterk in de combinatie ICT <> Safety en transitie van statische- naar dynamische RI&E, waarbij de werkplekinspectie als bruikbare tool wordt toegepast en verwerkt.

Gespecialiseerd in werkbare-/ transparante QHSE managementsystemen met diverse toepasbare applicaties (werkplekobservatie- en inspectie) en handige modules zoals incidentmelding, RI&E, LMRA enz.  Speciaal ontwikkelde gebruikerstrainingen t.b.v. operationele functies bijv. voormannen, teamleiders (plannen in Excel), shovel chauffeurs (Incident melden) e.d.

Als Middelbaar Veiligheidskundige bijdragen aan het op een hoger niveau brengen van het veiligheidsbeleid.

Gilles van Zweeden


Zeer ervaren HSE manager en spreker / docent, op een leeftijd van menig presidentskandidaat. Fit, veel ervaring en beschikbaar als interim adviseur, trainer, docent e.d.

Meer MVK en HVK  collega’s binnen ons netwerk. Speciaal door het NLVI geselecteerd en geschikt voor uw project of werk. Neem contact op Gilles van Zweeden; 0622850102

AANKOMENDE ACTIVITEITEN

Bekijk alle activiteiten

ONZE SAMENWERKENDE PARTNERS & MASTERS

NLVI partners presenteren zich tijdens diverse NLVI activiteiten zoals, de Small Safety Events, website, beursdeelname en andere publieke bijeenkomsten.
NLVI masters zijn actief betrokken bij de verdiepende Safety Special trainingen. Partners en Masters genieten van de voordelen van het NLVI netwerk (LinkedIn en Mailservice).
CONTACT OPNEMEN
Aanspreekpunt: 
de heer Gilles van Zweeden

Kantoor adres:
Hongerlandsedijk 280
3201 LW Spijkenisse

Telefoonnummer : 06-22850102
Email sturen : info@nlvi.nl

BTWnr: 8555.61.075.B01
Bankrekeningnummer: NL22 INGB 0007 0620 97
Kamer van Koophandelnummer: 64194892.
© 2024 NLVI.nl - Webdesign door Dunico
menuarrow-left