Het voorkomen en beperken van ongevallen en incidenten met en zonder schade, waar en wanneer dan ook.
Voorkomen en beperken van incidenten
Naar overzicht

NLVI Veiligheidsdag > 25 oktober

In het licht van de Europese week 'Veiligheid en gezondheid op het werk' (wk43) organiseren wij weer een unieke gratis veiligheidsdag op de NLVI SAFETY-EXPO. Een hele dag 09.30-16.00 uur, met vakgenoten ervaringen uitwisselen over veilig en gezond werken, onder het genot van een hapje en drankje. Voorlopig programma o.a. Wat EuOsha voor jou kan betekenen door Jos de Lange, EuOsha NL Focalpoint; Is het professionele sporten onderhevig aan de Arbowet? door Maarten Ducrot - oud prof wielrenner; De kracht van Generative Artificiële Intelligentie (GenAI) door Marno Lips; Wat de VK moet weten over AH, door Johan Timmerman (Volandis); Carsten Busch, Met Welke Bril Je Naar Risico Kijkt....Maakt Het Verschil, en meer uit zijn laatste boek, RISICOFLECTIE; Gilles van Zweeden, over het gebruik van de Expo belevingsruimte; Mentimeter interactie of in gesprek met de Arbeidsinspectiedoor de dagvoorzitter; De gehele dag presenteren onze sponsors hun producten. Inschrijven via NLVI contact.

Direct inschrijven

ONZE ANDERE ACTIVITEITEN

Bekijk alle activiteiten

ONZE SAMENWERKENDE PARTNERS & MASTERS

NLVI partners presenteren zich tijdens diverse NLVI activiteiten zoals, de Small Safety Events, website, beursdeelname en andere publieke bijeenkomsten.
NLVI masters zijn actief betrokken bij de verdiepende Safety Special trainingen. Partners en Masters genieten van de voordelen van het NLVI netwerk (LinkedIn en Mailservice).
CONTACT OPNEMEN
Aanspreekpunt: 
de heer Gilles van Zweeden

Kantoor adres:
Hongerlandsedijk 280
3201 LW Spijkenisse

Telefoonnummer : 06-22850102
Email sturen : info@nlvi.nl

BTWnr: 8555.61.075.B01
Bankrekeningnummer: NL22 INGB 0007 0620 97
Kamer van Koophandelnummer: 64194892.
© 2024 NLVI.nl - Webdesign door Dunico
menuarrow-left